FTC – Mezoniti / FTC Bioszálak

Mezoniti su biorazgradiva vlakna koja se plasiraju pomoć iglica u potkožno tkivo. Imaju odličan lifting efekat i popravljaju kvalitet i tonus kože. Povećavaju sintezu kolagena i elastina, čime obezbeđuju resintezu tkiva.

Daju volumen lica i potpuno prirodan izgled. 

Mezoniti se mogu aplikovati na čelo, obrve, oko očiju, jagodice, obraze, viličnu regiju, podvaljak, vrat, dekolte. 

Tehnika plasiranja niti je jodnostavna i nema značajnih neželjenih efekata (Izuzev inicijalnog edema i eventualnih hematoma). Period oporavka je minimalan. Efekti tretman ostaju u svim regijama u kojima su niti plastirane i to u trajanju od 9-12 meseci. Korekcija se radi svakih 3-6 meseci (Kasnije na godinu dana). U cilju pojačanja efekta na tretiranim regijama. Izvod se u lokajnoj anesteziji. 

FTC Bioszálak

A felszívódó bioszálak behejezésével az arc formázását, ránctalanítását érjük el. Bőrmegújító hatása stimulálja a kollagén termelését és aktiválja a reparatív folyamatokat. 

Egyszerű alkalmazás, helyi érzéstelenítéssel, gyors gyógyulási idő és tartós megoldás. 100% Bio, teljesen természetes anyagokkal dolgozunk, teljes arc, dekoltázs kontúrozására alkalmas, nincs sebhely és minimális vérzési kockázatokkal jár.